Jeg oppfyller en stor drøm og har den store glede av å kunne invitere til festaften med show og middag. Jeg har samlet et knippe venner som alle kommer til å gjøre sitt ytterste for at dere skal få en fantastisk aften med underholdning, mat og drikke! Vi kommer til at bjuda på, så her kan vi garantere at det blir mye moro, sang og musikk! I tillegg stiller mann og barn selvsagt opp, delvis under tvang;) Så her vil det skje ting du kanskje aldri får oppleve igjen, tør du gå glipp av det? Det blir show følgende datoer. Bestill billett, du kommer ikke til å angre.

Fredag 4. oktober kl 1730-2400

Lørdag 5. oktober kl 1730-2400

Fredag 18. oktober kl 1730-2400

Lørdag 19. oktober kl 1730-2400

Billett kr 1100,- pr person. Det inkludere 4 retters middag og et forrykende show! Bestilling sendes til sonja@bualie.no Det er begrenset antall plasser pr kveld, så anbefaler å bestille tidlig og til alle du ønsker å ha med deg samtidig. Aldersgrense 18 år.

Dere kan velge mellom indrefilet eller ørret med tilbehør til middag, dette bestiller dere samtidig med billetter. Forretter og dessert er fast meny, men vi lover at det kommer til å smake deilig 🙂 Det blir 10 personer pr bord, så kommer dere i gruppe er det fint om en person bestiller for hele gjengen. Da blir det lettere å holde kontroll på bordplassering.

Kjøpte billetter refunderes ikke, du ordner evt videresalg selv 🙂

Vi setter opp busstransport t/r fra Gol – Bualie, kommer tilbake med pris.

Velkommen til dere alle, hilsen Sonja og co!

keyboard_arrow_up