Vinteren er like rundt hjørnet og snøen har så vidt vært innom. Planlagt åpning 19. desember 2020, kanskje før om vi får nok snø tidligere. Vi jobber med å få på plass systemer som skal gjøre det litt enklere ifht kjøp av skikort og bestilling i kafeen. Vi har ekstra fokus på smittevern, både for deg som gjest og for våre ansatte. Vårt mål er som alltid å tilby deg bra skikjøring og et trivelig besøk her hos oss 🙂 Vi skal gjøre vårt beste, men vi er også avhengig av at du som gjest også hjelper til 🙂
  1. Er du usikker på om du kan være smittet eller ikke føler deg helt i form, stoler vi på at du holder deg hjemme 

2. Det blir utleie av sko, ski, staver, snowbord og pulk. Hjelmer lånes ut så langt det rekker, men vi kan kun låne ut samme hjelm en gang pr dag, så kapasiteten kommer til å bli redusert. Briller lånes ikke ut i år, men vi kommer til å ha et lite utvalg til salgs.

3. Kun 1 person pr krok om dere ikke er i samme følge. Når en kjører heis skal det brukes hansker, pga kontaktpunkt på krok.

4. Alle heiser er fortsatt bemannet, men vi prøver å unngå nærkontakt mest mulig. Trenger du hjelp ved påstigning sier du ifra til heisføreren.

5. Alle plikter å holde minst 1 stavlengdes avstand i kø og bakke.

6. Kafe er åpen med alle rettigheter, det blir i år bestilling ved bordene for å unngå unødvendig kø i kassen. Sprit hender når du kommer inn og sprit hender når du går.

7. Max 6 personer pr bord (familier med flere enn 6 medlemmer kan selvfølgelig sitte sammen)

8. Toalett er åpent, vis køvett og vent gjerne ute til det er ledig.

9. Vi skal gjøre vårt beste for å holde alt så rent og smittefritt som mulig. Sammen får vi det til 🙂

10. Vis hensyn i bakken, kjør etter evne og ikke ta noen unødvendige sjanser!

Meny