Vinteren er her og vi har åpent. Nå har vi fått på plass systemer som skal gjøre det litt enklere ifht kjøp av skikort og bestilling i kafeen. Online kjøp av heiskort finner du under fanen «Heiskort» i menyen. Har du problemer og trenger hjelp, ta kontakt med oss så finner vi ut av det. I kafeen har vi gått over til bestilling med mobil ved bordene. Skann QR koden med kameraet ditt og menyer kommer opp, her kan du bestille og betale direkte. Mat og drikke blir servert på bordet. Vi har ekstra fokus på smittevern, både for deg som gjest og for våre ansatte. Vi har satt opp skillevegger og bruker munnbind. Det er satt ut desinfeksjonsmiddel ved innganger slik at det skal være enkelt å opprettholde en god håndhygene. Vår skiinstruktør bruker munnbind ved instruksjon.
Vårt mål er som alltid å tilby deg bra skikjøring og et trivelig besøk her hos oss 🙂 Vi skal gjøre vårt beste, men vi er også avhengig av at du som gjest også hjelper til 🙂
 1. Er du usikker på om du kan være smittet, ikke føler deg helt i form eller sitter i karantene, stoler vi på at du holder deg hjemme 
 2. Vi har nå innført system for kjøp av billetter online, vi ber om at så mange som mulig benytter seg av dette. Det blir mindre kø og mindre risiko for å spre smitte. Du må ha Keycard for å kunne laste opp ny billett direkte på kortet, har du ikke Keycard, kan du kjøpe det online og hente ferdig ladet kort i billettluken. Kjapt og enkelt. Følg linken: Kjøp heiskort her.
 3. Det blir utleie av sko, ski, staver, snowbord og pulk. Hjelmer lånes ut så langt det rekker, men vi kan kun låne ut samme hjelm en gang pr dag, så kapasiteten kommer til å bli redusert. Briller lånes ikke ut i år, men etter nyttår kommer vi til å ha et lite utvalg til salgs.
 4. Kun 1 person pr krok om dere ikke er i samme følge. Når en kjører heis skal det brukes hansker, pga kontaktpunkt på krok.
 5. Alle heiser er fortsatt bemannet, men vi prøver å unngå nærkontakt mest mulig. Trenger du hjelp ved påstigning sier du ifra til heisføreren.
 6. Alle plikter å holde minst 1 stavlengdes avstand i kø og bakke.
 7. Kafe er åpen med alle rettigheter, det blir i år bestilling ved bordene for å unngå unødvendig kø i kassen. Sprit hender når du kommer inn og sprit hender når du går.
 8. Max 6 personer pr bord (familier med flere enn 6 medlemmer kan selvfølgelig sitte sammen)
 9. Toalett er åpent, vis køvett, bruk munnbind og vent gjerne ute til det er ledig.
 10. Vi skal gjøre vårt beste for å holde alt så rent og smittefritt som mulig, men vi trenger også hjelp av deg. Sammen får vi det til 
 11. Vis hensyn i bakken, kjør etter evne og ikke ta noen unødvendige sjanser!

Meny